404 Error


04.03.20

Pensioen...


Helaas hebben wij in ons team van de woonbegeleiding afscheid moeten nemen van 'onze Niek'. Niek heeft na een werkzaam leven van 47 (!) jaar besloten van zijn pensioen te gaan genieten.

Afgelopen februari heeft Niek zijn laatste diensten gedraaid en hebben wij met onze bewoners een gezellige afscheidsavond voor hem georganiseerd.

 

Niek is in april 2012 bij onze organisatie terecht gekomen, nadat hij al 40 jaar bij grote bedrijven als Shell had gewerkt, vond hij het tijd voor een carriereswitch en zo klopte hij op een mooie dag bij onze boerderij aan. Hij wil de zich gaan omscholen om de laatste jaren van zijn werkzame leven iets voor andere te kunnen betekenen. Zo gezegd zo gedaan... Daar stond hij als stagiaire op de dagbesteding. Van stagiaire dagbesteding, naar stagiaire binnen de woonbegeleiding... en nooit meer weggegaan. Hij heeft zijn opleiding in 3 jaar afgerond en is bij ons in dienst gekomen als woonbegeleider. Niek was een unieke begeleider, die nergens te beroerd voor was en altijd hart voor de zaak had. Hij werkte hard en met veel enthousiasme, de clienten waren gek op hem!

 

We zullen Niek binnen de boerderij gaan missen, maar gunnen hem zijn pensioen. We hopen dat hij van zijn vrije tijd kan gaan genieten. En Niek is niet helemaal weg, mochten we echt een keer met hoge nood zitten wat betreft het personeel (bijvoorbeeld bij ziekte) dan mogen we Niek bellen om nog een sporadisch dienstje te draaien...