404 Error


06.03.20

Voorzorgsmaatregelen tegen besmetting Corona virus


Zoals u allen weet heerst er ook in onze regio corona. Hoewel er vanuit de GGD en/of het RIVM nog geen verplichte maatregelen zijn afgekondigd, vinden wij het wijs toch rekening te houden met de kans op besmettingen. Om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden hebben wij verschillende voorzorgsmaatregelen genomen.

 

De beste manier om besmetting te voorkomen is te zorgen voor een goede hygiëne, zowel de persoonlijke hygiëne als de hygiëne van het pand. We hebben dan ook verschillende hygiëne maatregelen genomen, die gelden voor zowel cliënten, personeel én bezoekers.

- Zo is er in de hal, bij de hoofdingang een apparaat met handgel opgehangen

- Hebben we het handwasprotocol geïntensiveerd

- Gebruiken we geen handdoeken meer, maar papieren doekjes

- Theedoeken gebruiken we eenmalig, waarnaar ze in de was gaan

- We geven elkaar geen knuffels, handen of kroelen meer, maar doen ‘de elleboog’

 

Bezoek:

Wij vragen mensen die bij ons op bezoek komen ook om gebruik te maken van de handgel die in de dispenser zit bij de hoofdingang van de boerderij.

 

Schoonmaak:

Omdat het virus zich ook kan hechten aan oppervlakten hebben we ook de schoonmaak van het pand geïntensiveerd. Zo worden alle deurklinken, trapleuningen, telefoons en toetsenborden dagelijks met desinfectiereiniger schoongemaakt. Maar ook alle oppervlaktes (tafels, aanrechten etc.) en de gasten wc worden dagelijks meerdere malen gereinigd met desinfectiemiddel.

 

 

Voor nu zullen we het met deze maatregelen doen. Wij houden de berichtgeving van het RIVM en de GGD nauwlettend in de gaten en zullen, mochten zij deze afkondigen, hun maatregelen/adviezen opvolgen.